We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
 • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

FAQ Swan Lake

Vragen over Swan Lake: The Game?

FAQ – Swan Lake

 • Gaat Swan Lake door?

OFFLINE: Ja, maar let op: Dit is afhankelijk van het theater waar we spelen. Check daarom jouw theater voor updates. Het goede nieuws is dat Groningen in ieder geval wel doorgaat!
ONLINE: Ja, zonder MAAR of uitzonderingen. Enjoy!

 • Waar kan ik kaarten voor Swan Lake kopen?

Bedenk eerst hoe je de voorstelling wilt zien: met het comfort van je eigen huis of live in het theater.

– Voor de online voorstelling ‘Swan Lake: The Game’, breng een bezoekje aan onze ticketshop.

– Voor de offline voorstelling ‘Swan Lake’, prik eerst een datum voor je bezoek in onze agenda, daarna word je naar de website van het theater gestuurd voor het kopen van je kaartje. 

 • Kan ik meerdere kaarten kopen?

Ja, dat kan zeker. Voor de online voorstelling ‘Swan Lake: The Game’ kan je zoveel kaartjes kopen als je wilt. Voor de offline voorstelling verschilt het per theater. Ga voor meer informatie naar de website van het theater dat je wilt bezoeken. 

 • Hoe kan ik betalen als ik geen Nederlandse bankrekening heb?

Geen zorgen! Als je een online kaartje koopt dan biedt onze website ook andere betaalmethoden aan. Voor de offline voorstelling verschilt het per theater. Ga voor meer informatie naar de website van het theater dat je wilt bezoeken. 

 • Kan ik kaarten kopen zonder mijn persoonlijke informatie in te vullen?

Helaas is dat niet mogelijk. Big brother is watching you! Grapje hoor, we hebben je persoonlijke informatie nodig om je de beste service te bieden. De gegevensverwerking voldoet aan onze privacyverklaring. 

 • Kan ik de voorstelling zowel offline als online bekijken?

Jazeker! Koop een kaartje voor een ander tijdslot. 

 • Ik heb kaarten gekocht, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Check eerst je spam-inbox. Misschien heeft de e-mail zich daar verstopt. Is dat niet het geval? Neem contact op met ons via Whatsapp of telefonisch via de NITELINE: 0629830087

Tijdens de online voorstelling:

 • Hoe kom ik in het online theater?

Nadat je een kaartje hebt gekocht voor ‘Swan Lake: The Game’, ontvang je een e-mail met een code. Bewaar deze code goed! Dit is de sleutel tot de voorstelling in het NITE Hotel. Om naar het NITE Hotel te gaan en de voorstelling te bekijken kun je het beste de link gebruiken uit de mail met je ticket en code erin. Geen mail ontvangen? Check je SPAM. Nog steeds niet? Mail dan naar ticketshop@nite.nl

Je code werkt alleen voor het tijdslot dat je gekozen hebt bij aanschaf van je ticket. Als je via nitehotel.org binnen komt vergeet dan niet nadat je de code van je ticket hebt ingevuld ook het correcte tijdslot te kiezen. Ben je een paar minuten te laat? Kies dan alsnog je oorspronkelijke aanvangstijd.

 • Welke technologie heb ik nodig voor de online voorstelling?

We adviseren je om een desktop of laptop (dus geen mobiele telefoon!) te gebruiken met Google Chrome en een goede internetconnectie. En denk om goede speakers of headphones! Het is het zeker waard, Kordz heeft geweldig werk geleverd met de sound design. 

 • De connectie van mijn computer is weggevallen. Hoe kom ik weer bij de voorstelling?

Geen paniek! Je hoeft alleen de code weer in te vullen en voordat je het weet ben je weer terug in ons virtuele theater. 

 • Heb ik een webcam nodig voor de online voorstelling?

Nee hoor, dat is niet nodig. Je kunt lekker je pyjama aanhouden voor de voorstelling. Mocht je wel een verbinding met ander publiek willen, dan kan dat via zoom. Je vindt deze optie in de rechtsonder in je scherm. 

 • Hoe navigeer ik het digitale theater?

Guy Weizman heeft speciaal een video voorbereid voor deze vraag met alles wat je moet weten. Ga naar NITEhotel.org om de video te bekijken. 

 

IS UW VRAAG NIET BEANTWOORD? App / sms ons op onze NITE LINE: 0629830087

 

Geen enkel ID gezet voor voorstelling.

Feed

2Dance: nieuwe instructeurs & lessen

29 10 2020

Club Guy & Roni landelijke vierjarige subsidie toegekend door Raad voor Cultuur

04 06 2020

2THE LOO: PLEE THAT MOVIE

29 05 2020

2THE LOO: Quiz & prejudice

22 05 2020
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.