We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Salam tijdelijk online te zien

Onze voorstelling Salam (uit 2018) is nu t/m 10 juni online te zien.

Je kunt nu even niet naar het theater, maar niet getreurd, we komen wel naar jou toe. We hebben zorgvuldig gekeken naar de registraties en de mooiste voor je uitgezocht. Het is niet hetzelfde als de live-ervaring in een theater, maar er zijn voordelen: je kunt languit liggen op de bank tijdens de voorstelling + hardop reageren zonder geïrriteerde reacties van medebezoekers + terugspoelen voor je lievelingsscènes.

SALAM is een voorstelling die grote, religieuze en maatschappelijke conflicten terug tot menselijke verhalen over liefde, spijt, jaloezie en pijn. In 2018 won deze voorstelling de regieprijs van het Nederlands Theaterfestival.

Cast & crew Salam

Met: Jack Wouterse, Bien De Moor, Bram van der Heijden, Senna Gourdou, Veerle van Overloop, Mohammed Azaay, Igor Podsiadly, Angela Herenda, Adam Peterson, Sofiko Nachkebiya, Harold Luya, Camilo Chapela, Maya Fridman (cello/zang), Daan van Koppen (saxofoon), Jochem Braat (toetsen), Jaber Fayad (ud), Wilco Oomkes (accordeon), Jacobus Thiele (percussie)
Regie: Guy Weizman
Regieassistent: Wim de Vries
Tekst: Fikry El Azzouzi
Choreografie: Roni Haver
Scenografie: Ascon de Nijs
Lichtontwerp: Wil Frikken
Kostuumontwerp: Slavna Martinovic
Geluidsontwerp: Peter Zwart
Dramaturgie: Robbert van Heuven
Muzikaal dramaturg/ begeleider: David Dramm
Composities van: Genevieve Murphy, Florian de Backere, Luke Deane, Yannis Kyriakides, Abderrahim Semlali

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.