We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Eline Arbo wint regieprijs 2020

Onze getalenteerde Eline Arbo wint de regieprijs 2020, voor haar regie van Weg met Eddy Bellegueule. Van harte gefeliciteerd!

“Met Eline Arbo heeft de jury gekozen voor een regisseur die alle registers van het theater opentrekt, om zodoende een zwaarmoedig leven te portretteren en dat leven waar nodig te verlichten. Als een rake choreografie gaan tekst, muziek en decor voortdurend met elkaar aan de haal, wat in een veelkleurige en onvoorspelbare toneelavond resulteert. Hoezeer de personages ook van elkaar verschillen, ze worden consequent met compassie en liefde benaderd. Door het empathisch ingegeven spel wordt het publiek meteen in het verhaal gezogen en ga je genadeloos van de personages houden. Het universele verhaal wordt door deze maker kraakhelder, maar ook zeer poëtisch verbeeld, waardoor de verstikkende thematiek geen toeschouwer onberoerd laat.” – Nederlands Theaterfestival

 

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.