We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Donderdag Verwonderdag: TETRIS Mon Amour

Donderdag Verwonderdag: kijk thuis vanaf de bank elke week naar kwaliteitstheater. Iedere donderdagavond zetten we een registratie online die je minstens 24 uur langt kunt bekijken. Deze week is dat TETRIS MON AMOUR van Club Guy & Roni

Je kunt nu even niet naar het theater, maar niet getreurd, we komen wel naar jou toe. We hebben met een aantal landelijke gezelschappen en theaters zorgvuldig gekeken en de mooiste registraties voor je uitgezocht. Het is niet hetzelfde als de live-ervaring in een theater, maar er zijn voordelen: je kunt languit liggen op de bank tijdens de voorstelling + hardop reageren zonder geïrriteerde reacties van medebezoekers + terugspoelen voor je lievelingsscènes.

TETRIS Mon Amour (2017) gaat over een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op je afkomen. TETRIS Mon Amour (2017, choreografie Roni Haver) van internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht kan zijn levensscore verbeteren. Met nieuwe muziek van Thijs de Vlieger, bekend van het succesvolle elektronische trio NOISIA.

Te bekijken t/m donderdag 9 april

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.