We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Dit doen wij tijdens Theater na de Dam

Na de twee minuten stilte op 4 mei, nog wat langer blijven stilstaan bij de dodenherdenking? Dat kan met Theater na de Dam, door heel Nederland. Wij doen met twee projecten mee: een tekstlezing in het Grand Theatre en de jongerenvoorstelling Geloof, Hoop en Oorlog in de Martinikerk.

Verloren Vader – tekstlezing
In het Grand Theatre kun je luisteren naar de tekstlezing van VERLOREN Vader door Tom Lanoye, gelezen door onze acteurs. Een tekst die Lanoye speciaal voor deze gelegenheid schreef, over een oud-strijder die door zijn voortschrijdende dementie steeds minder zeker wordt van zijn herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog.
Grand Theatre, Groningen
21:00 uur (toegang €5,-)

Geloof, Hoop en Oorlog
In de Martinikerk maken spelers van o.a ons jongerenplatform 2 en de Noorderlingen, een voorstelling over ‘geloven’ in de Tweede Wereldoorlog. De regie is in handen van Karlijn Benthem. Zij liet de jongeren spreken met ouderen over de rol van de kerk en het geloof in deze donkere dagen.
Martinikerk, Groningen
21:00 uur (toegang gratis)

Feed

Dance Industry training

16 07 2021

Kwame Audition

17 05 2021

NITE Delivery: Meer is meer

28 04 2021

2Dance: nieuwe instructeurs & lessen

29 10 2020
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.